NF Energy Saving Corporation (NFEC)

Profiel

NF Energy Saving Corporation houdt zich bezig met de productie van industriƫle afsluiters en energiebesparende flow control-apparatuur, die gebruikt worden in elektriciteitscentrales, water- en rioleringsinfrastructuur en petrochemische bedrijven. Het bedrijf voorziet ook in energiebesparende technologieƫn en consulting services voor energie-optimalisatie, re-engineering van energiebesparing en energie management diensten in elektrische energie, petrochemie, steenkool, metallurgie, bouw-en gemeentelijke infrastructuur ontwikkeling in China.

Grafiek

nfec

NF Energy Saving Corporation heeft een bodem gevormd op het einde van 2009.
Begin 2010 is uitgebroken onder hoog volume.
Nadien is er een pullback geweest naar de uitbraakzone welke nu steun biedt samen met de stijgende 50 ma.
We zien ook dat het aandeel sterker presteert dan de S&P 500.

Fundamentele analyse

Ratio's

ratio

Groeicijfers

growth

Inkomen

reveneu

Winst per aandeel

reveneu

Begin november kwam het bedrijf met de resultaten over het derde kwartaal en die zagen er hoopvol uit. De omzet steeg flink en kwam 35% hoger uit dan verwacht (7,57 mmiljoen $). Dat is een stijging van 65 % t.o.v. het derde kwartaal vorig jaar.
De winst per aandeel kwam uit op 0,16 $. Indien deze winstcijfers zich verderzetten dan komen we uit op een winst per aandeel van 4 * 0,16 = 0,64 $ voor het hele jaar.
Met deze winst- en groeicijfers is het aandeel wel erg goedkoop gewaardeerd.

Disclaimer

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden, het is dus in geen geval een aanbeveling om het aandeel te kopen, verkopen of te houden. Technische analyse is een interpretatief en subjectief proces. Er is geen enkele garantie dat het aandeel zal presteren volgens de analyse omdat er zoveel factoren zijn die het koersverloop van het aandeel kunnen beinvloeden.