GOL Linhas Aereas Inteligentes (GOL)

Profiel

GOL Linhas Aereas Inteligentes SA is een low-cost, low-fare luchtvaartmaatschappij in Brazilië, het heeft frequente routes tussen alle grote steden van Brazilië en ook naar grote steden in Zuid-Amerika. Het bedrijf exploiteert een vloot van 106 Boeing 737 vliegtuigen. Het aanbod van de maatschappij bestaat uit 736 dagelijkse vluchten naar 59 bestemmingen tussen de belangrijkste steden in Brazilië en de belangrijkste bestemmingen in Argentinië, Bolivia, Chili, Colombia, Paraguay, Peru, Uruguay en Venezuela.

Grafiek

gol

GOL Linhas Aereas Inteligentes heeft een mooie stijging achter de rug.
Het is sinds april van 3 $ naar 11,5 $ gestegen in augustus.
Na een lichte pullback maakte het een zijwaartse beweging tot begin oktober toen het onder groot volume uitbrak.
Sindsdien beweegt het aandeel zich op en neer in zone tussen 10 en 11,5 $. Het is nu wachten op een uitbraak uit deze zone.

Fundamentele analyse

Ratio's

ratio

Groeicijfers

growth

Inkomen

reveneu

Winst per aandeel

reveneu

Door de wereldwijde crisis heeft GOL Linhas Aereas Inteligentes een moeilijk jaar achter de rug, zoals uit bovenstaande cijfers blijkt.
Voor de langere termijn heeft GOL Linhas Aereas Inteligentes mooie vooruitzichten. In 2014 organiseert Brasilië de wereldbeker voetbal en in 2016 de olympische spelen. Hier zal de maatschappij ongetwijfeld van kunnen profiteren.

Disclaimer

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden, het is dus in geen geval een aanbeveling om het aandeel te kopen, verkopen of te houden. Technische analyse is een interpretatief en subjectief proces. Er is geen enkele garantie dat het aandeel zal presteren volgens de analyse omdat er zoveel factoren zijn die het koersverloop van het aandeel kunnen beinvloeden.