China Education Alliance (CEU)

Profiel

China Education Alliance is een onderwijs-service bedrijf dat online onderwijs en opleiding aanbiedt in China. De voornaamste activiteit van de onderneming is de verdeling van educatieve middelen via het internet. Haar website, www.edu-chn.com, is een onderwijs-netwerk platform dat gebaseerd is op netwerk videotechnologie en beschikt over grote educatieve bronnen van het basisonderwijs. China Education Alliance beschikt over een database bestaande uit 300.000 examens, testopgaven en cursusmateriaal voor universiteiten, secundaire en basisscholen, maar ook video-on-demand.

Grafiek

ceu

China Education Alliance heeft een mooie stijging achter de rug.
Het is sinds april van 1,5 $ naar 6,5 $ gestegen in augustus.
Sindsdien beweegt het zich in een stijgende driehoek. Dit is een "bullish" patroon waarbij iedere daling steeds sneller gekocht wordt.
Het is nu wachten op een uitbraak uit deze stijgende driehoek.

Fundamentele analyse

Ratio's

ratio

Groeicijfers

growth

Inkomen

reveneu

Winst per aandeel

reveneu

Fantastische marges en winsten.
Het is slechts een kwestie van tijd voordat de markt zich op dit aandeel werpt.

Resultaten derde kwartaal:

  • Inkomsten van 10,23 miljoen dollar, een stijging van 43,3% ten opzichte van de 7,15 miljoen dollar in hetzelfde kwartaal van '08.
  • Netto winst 4,17 miljoen dollar, een stijging van 51,4% ten opzichte van de 2,76 miljoen dollar in Q3 '08
  • Meer dan 2 dollar per aandeel in contanten en geen schulden

Een CFA analist heeft het aandeel gewaardeerd op een waarde van 14,36 dollar, gebaseerd op het winst vermogen per aandeel.

Disclaimer

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden, het is dus in geen geval een aanbeveling om het aandeel te kopen, verkopen of te houden. Technische analyse is een interpretatief en subjectief proces. Er is geen enkele garantie dat het aandeel zal presteren volgens de analyse omdat er zoveel factoren zijn die het koersverloop van het aandeel kunnen beinvloeden.